• Volg mij

U lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, moet u upgraden naar een nieuwere browser.

Wil je de hulp inroepen van een bedreven marketeer die tijdelijke afwezigheden, de behoefte aan extra capaciteit, of een gebrek aan expertise kan opvangen? Bij Mad4u ben je aan het juiste adres. Door mijn uitgebreide knowhow kan je mij zowel inzetten voor strategische als voor operationele marketingtaken. Als ervaren people manager kan je mij ook inschakelen voor leidinggevende rollen.

Meer informatie over mijn werkervaring en expertisedomeinen vind je hier.

Bel me, mail me of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking. Als jij zorgt voor de thee, dan zorg ik voor de mattentaart!Stefan Brosens, Business Unit Manager Belux @ Van Heek Medical:


« Anne is een echte top professional, ze weet als geen ander om in korte tijd de vinger op de marketing wonde te leggen. Vervolgens gaat ze hiermee aan de slag en komt ze heel snel tot constructieve voorstellen die ze meestal gedragen weet door het team die hier verantwoordelijk voor is. Dit realiseert ze door de betrokkenheid van elk teamlid te bevorderen in actieve sessies. Haar creativiteit, doorzettingsvermogen, empathisch leiderschap en teamspirit maakt dat ze snel en efficiënt tot resultaat komt. Tenslotte is Anne buiten een professional ook een meer dan aangename collega, een plezier en eer om met haar gewerkt te hebben. »

Zie homepage voor meer referenties.
  • Je organisatie versterken met extra marketing power?

  • Let's talk!
Sterk in marketing. Van strategie tot executie. Met passie en engagement.
  • Leliestraat 10, 9500 Geraardsbergen, België
  • BE 0744.887.051