• Volg mij

U lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, moet u upgraden naar een nieuwere browser.

Succesvolle marketing is meer dan af en toe adverteren of een bericht posten op sociale media. Je marketingactiviteiten zijn immers pas effectief als ze onderdeel zijn van een weldoordacht plan, gebaseerd op een duidelijke langetermijnstrategie. Deze strategie formaliseren en alle cruciale elementen goed in kaart brengen is daarbij essentieel.

Wat zijn de doelstellingen van je bedrijf? Welke producten of diensten worden aangeboden? Aan welke prijs? Aan welke klanten? Wat zijn hun wensen en behoeften? Welke waarde creëer je voor je klanten? Hoe bereik je je klanten? Welke middelen en activiteiten zijn hiervoor nodig? Hoe bouw je duurzame relaties uit met je klanten? Hoe laat je ze zien waar je bedrijf voor staat? Wat onderscheidt je bedrijf van zijn concurrenten? Wat zijn de trends in de markt en hoe ga je daarop inspelen?...

Een goed gedocumenteerde strategie zorgt voor een duidelijke richting en vormt een stevige basis waarop je terug kunt vallen. Het maakt je strategie ook toegankelijker voor de medewerkers. 

Daarna ben je klaar om werk te maken van een resultaatgericht go-to-marketplan waarin de strategie wordt vertaald in concrete doelgerichte acties die op elkaar zijn afgestemd: van sales executie tot 360° marketingcommunicatie. 

Een cross-mediale aanpak is cruciaal voor een geslaagde communicatiestrategie. In functie van de doelgroep, de communicatiedoelstellingen en de verschillende fases in de customer journey zullen verschillende kanalen ingezet moeten worden. Digitale communicatie is daarbij niet meer weg te denken, niet in een B2C en ook niet in een B2B omgeving. Een sterke online aanwezigheid met relevante content is dan ook een absolute must geworden.

Vanuit mijn kennis en expertise kan ik je begeleiden in dit traject, van strategie tot implementatie, zodat je meer resultaat kan halen uit je marketing inspanningen.

Bel me, mail me of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak. Als jij zorgt voor de thee, dan zorg ik voor de mattentaart!

  • Laat je succes niet afhangen van het toeval! Duurzame groei begint met een strategisch marketingplan.

  • Let's talk!
Sterk in marketing. Van strategie tot executie. Met passie en engagement.
  • Leliestraat 10, 9500 Geraardsbergen, België
  • BE 0744.887.051