• Volg mij

U lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, moet u upgraden naar een nieuwere browser.

Welkom bij Mad4u!


Als freelance marketeer is het mijn missie om ondernemers en bedrijven te helpen hun doelstellingen te realiseren.
Door samen een doeltreffende marketingstrategie met een concreet uitvoerbaar actieplan te ontwikkelen en te implementeren,
en gebruik te maken van de modernste marketingtools en -technieken.

- Anne Dierickx -

Wat mag je verwachten?


Professionele ondersteuning en advies vanuit een passie voor marketing en een brede expertise.

Ik kijk met een frisse blik en een analytische geest naar de situatie, en ben sterk in het vertalen van complexe problemen naar creatieve, eenvoudige, doeltreffende oplossingen en concepten. Ik sta verder garant voor een klantgerichte, hands-on aanpak, gestructureerd, met een doelgericht actieplan en concrete resultaten. 

Van strategie tot implementatie, alles tot in de puntjes afgewerkt, met passie en engagement.


Kernwaarden


Uitmuntendheid

Streven naar de best mogelijke resultaten en klantervaringen, en continu de eigen marketing competenties uitbreiden en verbeteren                     

Aanpassingsvermogen

Interesse hebben in nieuwe ervaringen, en gemakkelijk aanpassen aan nieuwe mensen en situaties

Empathie

Luisteren en vragen stellen om de situatie, de doelstellingen en de behoeften van klanten en stakeholders te begrijpen

Daadkracht

Doelmatig en slagvaardig tewerk gaan, en plannen effectief en efficiënt uitvoeren

Referenties


  Anne is een echte marketeer die deskresearch combineert met gezond verstand en de overtuiging dat een markt zich niet afspeelt in haar kantoor. In een bijna ongeëvenaarde aanpak neemt ze opdrachten aan met commitment in de ware betekenis van het woord. Ze is een inspirerende persoon voor de mensen met wie ze samenwerkt, en eist nooit iets dat ze niet zelf wil geven. Een duidelijke briefing, geen waslijst met opmerkingen of modewoorden, maar meteen aan de slag en volledig toegewijd om het gezamenlijke doel te bereiken. Het was prettig samenwerken met haar!

  Andreas Joehle, Partner @ Ufenau Capital Partners (daarvoor CEO @ Paul Hartmann)

  Het was een privilege om met Anne samen te werken. Anne heeft een hoge mate van integriteit en is zeer klantgericht. Ze is een uitstekende marketeer met zowel strategische als operationele vaardigheden. Anne is gepassioneerd; ze is een heel harde werker en krijgt dingen gedaan. Ze is ook een geweldige manager, een echte leider en ik heb veel geleerd door met haar samen te werken in een toffe sfeer, met hard werken, vertrouwen en respect.

  Agnès Poulaillon, Executive MBA Student (daarvoor Global Product Manager @ Mölnlycke)

  Anne heeft meer dan vier jaar aan mij gerapporteerd. Ze is proactief, zeer toegewijd aan haar werk en is een uitstekende en gepassioneerde marketeer. Ze heeft sterke strategische competenties en is tegelijkertijd operationeel excellent. Ze heeft zeer goede communicatieve vaardigheden, is analytisch sterk en krijgt dingen voor elkaar.

  Jochen Hein, Senior Vice President Sales Europe @ Medline (daarvoor Global Marketing Director @ Mölnlycke)

  Anne is een hardwerkende, toegewijde en gepassioneerde persoon, met een zeer hoge output en nauwkeurige opvolging van haar projecten. Ze is eerlijk en betrouwbaar.

  Henk van der Meer, Business Consultant (daarvoor General Manager @ Mölnlycke)

  Anne is een echte top professional, ze weet als geen ander om in korte tijd de vinger op de marketingwonde te leggen. Vervolgens gaat ze hiermee aan de slag en komt ze heel snel tot constructieve voorstellen die ze meestal gedragen weet door het team die hier verantwoordelijk voor is. Dit realiseert ze door de betrokkenheid van elk teamlid te bevorderen in actieve sessies. Haar creativiteit, doorzettingsvermogen, empathisch leiderschap en teamspirit maakt dat ze snel en efficiënt tot resultaat komt. Tenslotte is Anne buiten een professional ook een meer dan aangename collega, een plezier en eer om met haar gewerkt te hebben.

  Stefan Brosens, Business Unit Manager Belux @ Van Heek Medical (daarvoor Business Unit Manager Belux @ Hartmann)

Meer resultaat halen uit je marketing inspanningen? Zet je strategie op scherp!

Sterk in marketing. Van strategie tot executie. Met passie en engagement.
 • Leliestraat 10, 9500 Geraardsbergen, België
 • BE 0744.887.051